OVER ONS

Mertens

Mertens Vastgoed is één van de meest ondernemende makelaarskantoren van het land. Niet alleen gemeten aan het aantal transacties en de verhandelde m², maar ook aan het groeiend aantal klanten die een beroep doen op onze knowhow. Waarom? Daar hebben zij veel redenen voor. Wij bieden een grote terreinkennis en ervaring, maar zijn alles behalve de grote, vaak onpersoonlijke multinational.

Mertens Vastgoed is vooral een hecht team waarin senior expertise en junior dynamiek elkaar vinden en versterken. Wedden dat u er zich meteen thuis voelt?

CONTACT

Vastgoed

Voor ons is bedrijfsvastgoed (office, industry, retail en investment) de kern van de zaak.

Al sinds 1995. Wij kennen de terreinen en gebouwen, overal in het land. Volgen alle ontwikkelingen op de voet. Speuren permanent naar locaties met potentieel. Brengen mensen met middelen en anderen met opportuniteiten bij elkaar. Eén doel: "the perfect match".

Op zoek naar het juiste bedrijfsvastgoed of naar de juiste koper/huurder? Mertens Vastgoed maakt graag de tijd om u te leren kennen en uw wensen haarfijn te analyseren. Dat legt een stevige basis voor een lange-termijnrelatie. Want wat u vandaag koopt, doet u binnen afzienbare tijd misschien weer van de hand. Of u gaat uitbreiden. Nu kijkt u misschien uit naar een investering, morgen naar investeerders. En dan worden wij graag opnieuw uw voorkeurspartner.